Referenties

Zwembadinspecties inspecteert binnen de Sportfondsen periodiek de glijbanen en de mogelijke aanzuig risico’s onder water. Wij zij zeer tevreden over de kwaliteit van de inspecties en de goede prijs/kwaliteit verhouding.

Ing. C. van Veluwen Sr technisch coördinator Sportfondsen Nederland B.V.
Chris van Veluwen
Sportfondsen Nederland B.V.
Bij Sportaal Bv hebben wij een zwemparadijs met twee glijbanen en een wildwaterbaan bij ons buitenbad hebben wij een grote familie glijbaan, deze moeten jaarlijks gekeurd worden dit laten wij al vele jaren doen door: Zwembadinspecties.nl naar grote tevredenheid ook doen ze voor ons de keuring op aanzuigbeveiliging in al onze baden volgens het Blue cap keurmerk.

Wat voor ons als Sportaal de samenwerking erg fijn maakt is de flexibele opstelling en correcte afhandeling van de keuringen en de rapportages kan ik direct gebruiken voor mijn keurmerk Veilig en schoon zonder extra werkzaamheden ook loopt het onderlinge contact erg prettig.

Kortom kan ik u Zwembadinspecties.nl aanraden als partner voor de veiligheid van u zwembad.
Edwin Groeneveld
Sportaal BV
Sinds enkele jaren trekt Stichting The Blue Cap Foundation nauw op met Zwembad Inspecties.nl op het gebied van het bevorderen van de technische veiligheid van zwembaden. Deze samenwerking wordt wat ons betreft gekenmerkt door gedegen kennis en ervaring van Zwembadinspecties.nl. Maar dit niet alleen. Wij zijn zeer onder de indruk van de flexibiliteit, behulpzaamheid en bovenal de uiterst plezierige manier van werken. Het verbaast ons niets dat Zwembadinspecties.nl een graag geziene inspectiefirma is in Nederland. Wij hopen als Stichting The Blue Cap Foundation op een bestendige relatie.
Geurts van Kessel
The Blue Cap Foundation
Zwembadinspecties.nl voert al jaren de inspecties uit op gebied van waterglijbanen, speeltoestellen en sinds 2 jaar ook de zwembadroosters voor onze zwembaden De Scheg en het Borgelerbad. Het overzichtelijke rapport inclusief risico-indicatoren geeft ons een goed beeld van de staat van onze attracties, en helpt ons de veiligheid te waarborgen.

Wij ervaren de samenwerking als zeer prettig vanwege het persoonlijke contact, de korte lijnen en de snelle service.
Marjon Beltman
Sportbedrijf Deventer