Referenties

Zwembadinspecties inspecteert in opdracht van Sportfondsen Nederland periodiek de glijbanen & speeltoestellen in al haar baden en brengt de mogelijke risico’s onderwater, zoals aanzuiggevaar en beknelling, duidelijk in beeld. Hiermee voldoen veel van onze baden inmiddels aan de eisen van de stichting The Blue Cap Foundation, wat inmiddels ook een eis in het Keurmerk Veilig & Schoon is. De inspecties worden op een correcte manier uitgevoerd, de rapportages zijn duidelijk en voor een ieder te begrijpen. Sportfondsen Nederland is dan ook zeer tevreden over de samenwerking met Zwembadinspecties, de kwaliteit van de inspecties en de goede prijs/kwaliteit verhouding.
Erwin de Linde
Sportfondsen Nederland B.V.
Als Sportaal ervaren wij de samenwerking als zeer prettig. Zowel in de correcte en professionele afhandeling van de keuringen en rapportages als in de adviserende rol bij een probleemstelling. Snelle reactie tijd, vakkundig en objectief.
Erik Kroeze
Sportaal BV
Sinds enkele jaren trekt Stichting The Blue Cap Foundation nauw op met Zwembad Inspecties.nl op het gebied van het bevorderen van de technische veiligheid van zwembaden. Deze samenwerking wordt wat ons betreft gekenmerkt door gedegen kennis en ervaring van Zwembadinspecties.nl. Maar dit niet alleen. Wij zijn zeer onder de indruk van de flexibiliteit, behulpzaamheid en bovenal de uiterst plezierige manier van werken. Het verbaast ons niets dat Zwembadinspecties.nl een graag geziene inspectiefirma is in Nederland. Wij hopen als Stichting The Blue Cap Foundation op een bestendige relatie.
Geurts van Kessel
The Blue Cap Foundation
Zwembadinspecties.nl voert al jaren de inspecties uit op gebied van waterglijbanen, speeltoestellen en sinds 2 jaar ook de zwembadroosters voor onze zwembaden De Scheg en het Borgelerbad. Het overzichtelijke rapport inclusief risico-indicatoren geeft ons een goed beeld van de staat van onze attracties, en helpt ons de veiligheid te waarborgen.

Wij ervaren de samenwerking als zeer prettig vanwege het persoonlijke contact, de korte lijnen en de snelle service.
Marjon Beltman
Sportbedrijf Deventer